AK Media

mijnpasjes.nl online

Datum: 18-07-2011

AK Media introduceert nieuwe website www.mijnpasjes.nl voor alles op het gebied van het bedrukken van plastic cards, printers, supplies en verpakkingen.

mijnpasjes.nl is een website van AK Media waar u terecht kunt voor het bedrukken van plastic kaarten in ieder gewenst aantal inclusief codering en personaliseren. Plastic cards worden gebruikt voor vele toepassingen zoals: ledenpas, legitimatiebewijs, giftcards, klantenkaart, verzekeringspas, evenementen, kofferlabel, visitekaart, badges.

Naast de standaard witte cards kunnen wij ook gekleurde cards en of speciale vormen leveren, vraag naar de diverse mogelijkheden. Heeft u op korte termijn cards nodig, wij leveren in 3 werkdagen en wilt u nog sneller, maak dan gebruik van onze 24/48uurs service.

Wilt u ook kennismaken met de cards van AK Media? Vraag naar de mogelijkheden en introductie aanbiedingen.

AK Media is een bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van digitale media en print, zo staan we garant voor snelle levertijden, goede service met kwaliteits producten. Onze gemotiveerde medewerkers adviseren u over de vele mogelijkheden op het gebied van plastic cards, printers en accessoires.

Naast plastic cards is AK Media gespecialiseerd in CD/DVD/BLU-RAY bedrukken en dupliceren, USB sticks en hebben we de beschikking over een XEROX 700 digitale kleurenpers. U bent bij ons op het juiste adres voor een totaal pakket aan diensten.

Voor meer informatie neemt u contact met ons op 0348-482826 of stuur een e-mail.

terug naar overzicht